ICOVO – перша в світі платформа ICO, яка захищає інвесторів з DAICO


Вступ

Очікується, що ринок ICO буде в основному керований двадцятьма або тридцятьма способами, які мають високу кваліфікацію в технології блокчейну, але для того, щоб активізувати ринок ICO та підвищити його плавність, важливо розширити коло інвесторів. Необхідно дозволити більш середніх і старших інвесторів лише з базовим розумінням технології блокчейнів для участі. Є дві основні проблеми. По-перше, кроки, необхідні для участі інвесторів в ICO, варіюються від проекту до проекту, і їх важко зрозуміти. Як і на платформах, що наповнюють гроші, або на веб-сайтах фірм-власників, процес інвестування повинен бути рівномірно спрощений. Ключ до рішення - це гаманець, оптимізований для ICO, що інтегрує простий і користувальницький інтерфейс (UI) та виняткову зручність користування для користувача (UX).

Про платформу

ICOVO є платформою ICO, яка запроваджує систему захисту інвесторів ICO. Вона реалізує розумні контракти, що впроваджують модель DAICO "DAICOVO" та функцію кошелька. Він також пропонує "ICOVO App", оптимізований для ICO та "ICOVO Web", який є сайтом для розміщення ICO, який реалізує функцію управління проектом ICO. Ми прагнемо покращити ринок ICO за допомогою цих трьох функцій, які не тільки зменшать бар'єри для участі в ICO, але також підвищать прозорість засновників проектів ICO.
ICOVO є універсальною службою підтримки ICO, яка надає DAICOVO, платформу для управління видачею токенів в ICO, використовуючи Ethereum ERC20/ERC223-сумісний стандарт DAICO, додаток ICOVO, який включає функцію гаманця, яка може управляти всіма токенами, що відповідають ERC20/ERC223 , Функції KYC/AML для інвесторів ICO, версію блокчейну та протокол IPFS, а також ICO Web, веб-сайт з ICO, що містить функції управління проектами ICO, а також інші потреби в ICO, такі як огляди документів та інших документів, юридичні перевірки, інженерна робота з налаштування параметрів DAICOVO до розгортання, а пропозиція всім цим на одному етапі заспокоїть інвесторів ICO, дасть довіру засновникам проектів ICO та зробить ІСО більш надійними, одночасно знижуючи бар'єри для вступу до ICO шляхом консолідації процесу участі

DAICOVO

DAICOVO - це відкрита бібліотека розумних контрактів, яка реалізує концепцію DAICO. DAICO - це нова модель ICO, запропонована в січні цього року засновником Ethereum Віталіком Бутеріном. Це саморегулівна база для підтримки ІСО, зменшення ризику інвесторів та збереження свободи емітента токенів для залучення коштів.
У DAICO є дві важливі концепції, і, відповідно, DAICOVO. Перший - крапка. Емітенти Token вирішують, скільки ETH вони можуть вивести на секунду (tap), а потім вони ініціюють свої ICO у будь-яких формах, які вони хочуть: обмежена продаж, необмежена продаж або голландський аукціон. Поступовий випуск фонду забороняє емітентам токенів втікати з їхніх коштів. Друге - голосування. Власники токенів мають два права голосу після ІВО: 1) самознищення розумного контракту (відшкодування) та 2) підвищення тарифу. Якщо пропозиція охоплює підтримку з боку більшості, контракт самостійно знищується або підвищується. Саморуйнування договору відшкодує всі гроші, залишені в пулі для інвесторів. Якщо було піднято крапку, емітенти токенів можуть зняти більше ETH за секунду, що є сильним стимулом для них.


Безпека та комфорт для користувачів

Для того, щоб зробити інвестиційний процес ICO проекту більш гладким і простішим, зберігаючи безпеку, ICOVO розробив зручний користувальницький досвід ICO на основі використання тандем смартфонів та комп'ютерів. Інвестори ICO використовують комп'ютери більше, ніж смартфони, для інвестування в проекти ICO. З точки зору зручності використання зручно мати середовище, в якому інвестиції можливі за допомогою одного клацання, наприклад, на платформі crowdfunding, як наприклад Kickstarter, за допомогою гарячого кошика, який зберігає свій приватний ключ на сервері. Однак гарячі гаманці представляють певні ризики для безпеки, що робить їх непридатними для зберігання великої суми грошей.
ICOVO пропонує врахувати безпеку, якщо користувачі переглядають інформацію про проект ICO на своїх комп'ютерах, і, якщо вони визначають потрібний їм проект, знаходити його на своїх смартфонах із синхронізованими закладками та використовувати набагато безпечніше локальну прикладну програму для інвестування, обладнану кошельком . Звичайно, додаток для смартфонів розроблений для того, щоб пропонувати автономний UX.

ICO

PRE SALE
Дата початку: 2018-09-24 00: 00 (UTC)
Дата закінчення: 2018-10-08 23:59 (UTC)
1 OVO = 0,3 USD
Прийом Валюти: ETH (Ethereum)
Мінімальна сума Покупки: 100 USD
Максимальна Сума Покупки: 250,000 USD

CROWD SALE
Дата початку: 2018-11-01 00:00 (UTC)
Дата закінчення: 2018-11-30 23:59 (UTC)
Мінімальна сума Покупки: 50 USD
Максимальна Сума Покупки: 250,000 USD
 

Команда

2018-09-10_01-42-20.png


Web: https://icovo.co/
Whitepaper: https://icovo.co/whitepaper/20180831_wp_service_en.pdf
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/icovo/
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4468796.0
Reddit https://www.reddit.com/r/ICOVO/
Twitter: https://twitter.com/ICOVOCO
Facebook: https://www.facebook.com/icovoco/
Telegram: https://t.me/icovoco
Medium: https://medium.com/icovo

Author: BigTasty

Profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1218176

ETH address: 0x68b1F14B71C3D286D89d053afBD3fbb9FE5F7080

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

FLUX - ИГРОВАЯ ЭКОСИСТЕМА

Asobi Coin

Everest – платформа децентралізованної ідентифікації