Asobi Coin


За останні 20 років цифровий контент став стрімко набирати популярність, і це не дивно адже ми живемо в еру цифрових технологій і це дає нам можливість продавати непотрібні нам книги/музичні композиції/картини і купувати натомість нові. Однак, існують ще ряд недоліків які заважають роботі ринку цифрового контента. В першу чергу, я говорю про витримку даного ринку, можливість копіювати куплені файли, що не завжди є плюсом. Також, хочеться відзначити що видавець при нинішньому ринку не отримує нічого від його продажу, що теж є черговим недоліком ринку. Добре що технології не стоять на місці, і рішення таких проблем безсумнівно знайшлося! Познайомтесь з Asobimo ─ блокчейн платформою для вторинного поширення захищеного контенту з використанням децентралізованою системою захистом.
ASOBI – компанія, що контролюється блокчейном, яке було зроблено з мотивацією створення доступної децентралізованої природної системи або простору для торгівлі конкретними електронними матеріалами та віртуальними активами, такими як концерни, цифрові книги тощо, і крім того, що дозволяє розгортати необов’язкові речовини. Із Asobimo клієнтам гарантують захищену торгівлю, спокусливість і сучасність для широкого асортименту відволікань та віртуальних речей. Ви також зможете придбати та запропонувати електронні матеріали, наприклад, смішні, речі, що відволікають, і музику, яку потрібно дозволити іншим людям.
Асобімо так само бажає розробити необхідну “Асоціацію ігор Блокчейну” з країнами, наприклад, з Китаєм, Кореєю та Тайванем, роблячи точку для переміщення розваг та перенаправлення речей, що використовують перебіг блокчін. Ми пропонуємо отримати більше клієнтів ASOBI COIN, пропонуючи Airdrop для клієнтів, які відволікають ASOBI. Ажіотаж нашої асоціації задовільно вражає численних динамічних клієнтів по всьому світу. Ми познайомимо з ймовірністю придбання та розваг у нашому магазині.
Торгова площадка ASOBI на даний момент, єдина в світі платформа, розроблена в Японії, і створила автономний ринок контенту для видавців і спонсорів. Тільки на ASOBI користувателю належить індивідуальна ліцензія, що забезпечує недоторканність прав на його контент. На сьогоднішній день ця торгова площадка вже доступна для клієнтів. Сейчас на благо платформи працюють більше 600 співробітників з різних куточків світу. У витоках розробки платформ стоїть величезний і досвідчений штат компетентних співробітників, з багаторічним досвідом роботи у сфері цифрових технологій та індивідуального контенту.
Крім пропозицій послуг, компанія може похвалитися тим, що вже понад п’ятнадцять років є конкурентоспроможним і досить популярним виробником власних онлайн-ігор відомих у всьому світі. В відмінності від інших пропозицій, які фокусуються в основному в віртуальному просторі, ASOBI пропонує свої послуги і в реальному житті.

Переваги ASOBI:

  • Доступність
    Одна з головних переваг полягає в тому, що проект ASOBI є глобальним. Платформа може користуватися будь-хто в усьому світі, а також пов’язана з ігровою індустрією, яка розвивається швидко розвивається.
  • Досвід
    Ще однією перевагою цієї платформи, яку завжди цікавлять багато користувачів та інвесторів, є досвід мізків за проектом. Розробники платформи Asobi є розробниками онлайн-ігор з 15-річним досвідом роботи.
  • Масивні завантаження
    Загальна кількість завантажень ігор розробників монети ASOBI – 50 мільйонів, що є обнадійливою фігурою, що показує більш широку прийнятність своїх ігор
  • Взаємна вигода
    Кожен користується платформою Asobi. Користувач отримує сертифікат на покупку свого товару, який виступає гарантом. Користувач може купувати як безпосередньо від виробника, так і від інших користувачів за меншу ціну. Виробники виграють від продажу контенту для користувачів. Кожна людина ділиться відсотком у частині прибутку.
Для обміну та продажу цифрового і звичайного контенту, на даному майданчику використовується спеціалізований магазин – Asobi Market. Він необхідний для того, щоб користувачі обмінювалися товарами один з одним, а також реалізовували його за межі платформи (переміщення речей, програмування, електронні книги, музика, електронний квиток). Для людей, які захоплюються комп’ютерними іграми, проект Asobimo придумав спеціалізований майданчик під назвою – Asobimo Naga. За допомогою даного проекту вони зможуть реалізовувати продаж і покупку всередині ігрових речей безлічі ігор по всьому світу.

Деталі токену проекту Asobimo

Як не дивно, цей проект також має свою криптовалюта, яка отримала назву – Asobi Coin. Давайте поговоримо трохи про неї. Дана валюта призначена для здійснення різних операцій і транзакцій всередині самої платформи Asobimo. Hard Cap даного проекту склав 50 мільйонів доларів США. Soft Cap склав всього 5 мільйонів доларів США.
Старт публічного продажу, даної криптовалюта, був намічений на 21.09.2018. Ціна за одну монету Asobi Coin склала 0,01 долара США. Всього було випущено 16 з половиною мільярдів монет, що досить багато. Дана валюта була реалізована за допомогою платформи Ethereum і працює на стандарті ERC-20.

Висновок

Світ роздрібної торгівлі на вторинному ринку динамічно розвивається. Цією особливістю володіють як цифрові продукти, так і звичайні товари. Впровадження сучасних кріптовалютних технологій в торгівлю на вторинному ринку, це новий крок до розвитку даної моделі бізнесу.

Компанія Asobi має два нагороди: кращий розробник версії для мобільних додатків Google Play та премія Game Store Game Award. Це японська компанія, вони створюють онлайнові ігри та мають багатий досвід у роботі стільникових телефонів у віці 15 років та 600 співробітників у всьому світі. Деякі з їхніх ігор – це Avabel онлайн, Toram онлайн, Іруна онлайн. Загальна кількість завантажень склала 50 мільйонів, продажі в іграх Avabel в Інтернеті склали 200 мільйонів доларів. Ринок є величезним і має дуже великий потенціал.




0xD56DfE73C68E61518c307d795fa6cC9bd3DeeFC8

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

FLUX - ИГРОВАЯ ЭКОСИСТЕМА

GPCC - ЗАЩИТИ СВОИ АВТОСКИЕ ПРАВА!