Soundeon - музична платформа на блокчейні



Вступ

Музична індустрія є постійно розвиваючимся синтезом творчості та бізнесу, величезного середовища, який удосконалює себе, щоб йти в ногу з часом та поглиблювати нові тенденції. Він генерує мільярди доларів щороку, і іноді легко забути, що перед усіма звукозаписними компаніями, музичними магнатами, менеджерами, агентами та всіма іншими, хто стоїть, стоїть художник, без творчості та наполегливої ​​праці жодна з них не існує.
Сьогодні чіткіше, ніж коли-небудь, наскільки глибоко розвивається фінансовий потенціал музичного бізнесу. Незліченні можливості попереду і, як наслідок, кількість людей, що прагнуть комерційно отримати прибуток від музикантів, зіскочив, а заробітки музикантів різко впали.
Кількість людей, які прагнуть комерційно отримати прибуток від музикантів, різко зійшлися, а заробітки музикантів різко впали. Залучення в музичну індустрію також може здатися складним і навіть непривабливим для багатьох художників без галузевих зв'язків. Тим не менш, це також правда, що сьогодні, вперше в історії, художники мають всі необхідні інструменти, запропоновані їм цифровою епохою, щоб прокласти свої шляхи до успіху, не покладаючись на інших.

Що пропонує Soundeon?

Soundeon - це перша децентралізована та вертикально інтегрована музична платформа, яка об'єднує митців, розробників програмного забезпечення, виробників, медіа-керівників, експертів з блокуванням і безліч інших людей в єдину спільноту. Нові технології в рамках блокчизних обчислень, такі як самореалізаційні інтелектуальні контракти, дозволяють Soundeon створювати функціонуюче, стабільне, безпечне та адаптивне середовище для вирішення практичних проблем в цифрових носіях та продажу квитків.
Завдяки сервісам Soundeon музиканти зможуть використовувати смарт-контракти для продажу авторських прав, отримання роялті та контролю своїх доходів за допомогою наданих аналітичних даних. У свою чергу, меломани можуть стати користувачами блокчейн-плеєра, покупцями квитків на музичні заходи за спеціальними цінами або співвласниками авторських прав і отримувати від цього роялті.
Одним з головних переваг проекту Soundeon є наявність Альфа-версії, яку може протестувати будь-який бажаючий. Проект має конкурентні переваги, такі як комплекс послуг, який поєднує кілька аспектів музичної індустрії. Проект містить у собі ряд сервісів, корисних і необхідних артисту для реалізації свого таланту, а також для більш тісного спілкування музикантів і шанувальників.
Досвідчена команда також є перевагою для проекту. Частина команди має великий досвід в сфері фінансів, що дуже важливо для успішного розвитку бізнесу. Інша частина команди добре знайома з ринком музичної індустрії і має необхідний досвід. У проекту є значний спіок компаній-партнерів, які допомагають команді в розробці, юридичних справах, питаннях безпеки, а також в проведенні краудсейла і організації музичних заходів.
Особливості проекту:
Завдяки власному впровадженню запатентованою технологією-CSC (Creative Smart Contract) протокол Soundeon вирішує раніше представлені проблеми шляхом розробки наступних початкових рівнів додатків:
  • Music Token Sale-можливість для артистів запускати продажу токенів і фінансувати особисті проекти через підтримку спільноти Soundeon.
  • Soundeon Exchange - інструмент токенізаціі і децентралізованого обмена.Інтеллектуальная власність, де кожен може купити або продати свій дохід роялті з можливістю створення диверсифікованого особистого музичного портфеля роялті.
  • Soundeon TIX - Це дійсно рішення для продажу квитків на основі Blockchain, яке оптимізовано для любителів і може бути вставлено в середу Soundeon. Необхідні кроки, як живий QR творчий і коди Смарт-контракти приймаються, щоб уникнути шахрайства при купівлі квитків і імпорту.
  • Soundeon Monitor-агрегація даних роялті від Soundeon і сторонніх постачальників, з інтегрованою аналітикою даних, яка охоплює всі аспекти творчої продукції художника (в тому числі: авторське право, збір роялті, продаж квитків).
  • Soundeon Player-музичний плеєр, який використовує технологію блокчейн для прозорого розподілу роялті. Це дійсно аудіоплеєр, який визначається Blockchain технологіями для отримання прозорого розподілу java. Художники, які використовують монітор Soundeon матиме вибір розподілу їх роботу через цей конкретний музичний плеєр. Очікується, що учасник буде накопичувати інформацію, яка може бути введена в перевірених децентралізованому реєстрі, в діапазоні часу на трек відтворюється.

ICO проекту:

Токен буде називатися: Soundeon.
Ціна за одиницю токена складає: 1 Soundeon = 0.056923 $
Дата проведення продажів:
Приватний продаж: з 11 червня по 26 червня 2018 року.
Попередній продаж: з 27 червня по 26 липень 2018 року.
Основний етап: 27 липня по 31 серпня 2018 року.
Мінімальна мета продажів: 52 700 000 токенів Soundeon.

Команда


Партнери




Website: https://soundeon.com/en/
Whitepaper: https://soundeon.com/Soundeon_WP.pdf
ANN Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3377820.0
Twitter: https://twitter.com/soundeoncom
Telegram: https://t.me/soundeon
Facebook : https://goo.gl/dwBqxr
Author: BigTasty
Profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1218176
Eth address: 0xD56DfE73C68E61518c307d795fa6cC9bd3DeeFC8

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

FLUX - ИГРОВАЯ ЭКОСИСТЕМА

Asobi Coin

Everest – платформа децентралізованної ідентифікації