Cryptonity – прозора та безпечна платформа обміну

Картинки по запросу Cryptonity.io

Вступ

Багато криптообмінників було представлено на ринку останнім часом. Переважна більшість обмінів, як стверджують, не дуже піклуються про своїх клієнтів. Вони не дуже покладаються на думку користувачів. Це означає, що взаємини між біржею та користувачем не є взаємними, оскільки біржа прагне лише отримувати прибуток. Всі транзакції, які проводяться біржами, охоплюються під таємницею, і тому клієнти не довіряють їм.
З іншого боку, великі криптообмінники зосереджуються на питаннях, що стосуються регулювання. Вони також дуже стурбовані настільки, наскільки надійними є їх присутність та як вони можуть скористатися підтримкою банківського рахунку для здійснення операцій з компанією Fiat. Крім того, вони турбуються про безпеку та страхування, якщо має місце крадіжка. Такі речі, як відсутність зворотного зв’язку, підтримки та прозорості, виходять на задній бік.
Cryptonity стверджує, що це буде найкращим рішенням для громади. Без посередників існують розумні контракти для виконання всіх операцій, що надають платформу перевагу над централізованими біржами. Оскільки не буде централізованого сервера, кожен користувач зможе використовувати свої активи, як вони хочуть.
Розробники Cryptonity прагнуть створити блокчай, як тільки вони закінчать розповсюдження ICO токенів. Головне завдання команди – забезпечити безпечну систему взаємодії експертів галузі. Платформа дасть користувачам звіти двічі на рік, щоб допомогти користувачам більше довіряти їм. Також існує план формулювання страхового полісу, який покриває будь-які втрати клієнту від біржі, як-от загроза зламання.

Особливості біржі Cryptonity

1. Інструмент забезпечення безпеки
Користувачі можуть насолоджуватися функціями безпеки, які планується реалізувати на біржі, такі як електронна пошта для нового входу з IP-адресою, секретні запитання безпеки, двофакторна автентифікація, FIDO U2F Security Key та інші. Деякі з них будуть доступні під час запуску, в той час як інші незабаром підуть, тому що вони зараз розробляються.

2. Відповідний двигун
Cryptonity забезпечить однією з найпотужніших машин зіставлення на ринку для підтримки трьох типів замовлень, таких як “Ринкові замовлення”, “Обмеження замовлень” та “Застарілі втрати”
3. Fiat Депозит & Виведення
Користувачі Cryptonity можуть зберігати та виводити валюту FIAT через SEPA та SWIFT International Bank Transfers після їх перевірки.
4. Інструменти стратегії та аналізу
Cryptonity допоможе користувачам аналізувати та продавати свої стратегії, впроваджуючи функцію “Портфоліо”, яка дозволяє користувачам легко відстежувати прибутки та збитки для кожної торгівлі, встановлювати цінові мітки та багато інших варіантів деталізації на платформі.
5. Fork & Airdrops
Cryptonity планує підтримувати Fork & Airdrops, але деякі Fork & Airdrops є сумнівними або марними проектами. Але Cryptonity дозволяє громаді допомогти їм вибрати правильний проект.
6. Proof-of-Stake Wallets
Cryptonity також прагне бути одним з перших бірж, що підтримують розширення нагород для клієнтів, і це найкращий аргумент, що ми, платформа, щоб переконати криптова спільноту використовувати Cryptonity Exchange, а не інші біржі.

Чому саме Cryptonity ?

Навіть децентралізовані обміни можуть мати недоліки, і ми бачимо, що це стосується випадку EtherDelta. Наскільки ми знаємо, жодна біржа не надає належного страхування у разі викрадення грошей користувачів. На криптонімі ми будемо. Під час продажів Token ми збережемо 7 мільйонів наших токенів (сім мільйонів Token Cryptonity Tokens) для забезпечення наших клієнтів. Окрім того, як тільки ICO буде завершено, ми будемо зберігати 10% залучених коштів для цілей страхування. Ці кошти будуть розміщені на холодному кошику самостійно, і його адреса на Blockchain буде доступна для перевірки будь-яким. Деякі останні хаки були дуже руйнівними. Всі ми маємо на увазі випадок Білумба, на якому було вкрадено еквівалент приблизно 31 мільйонів доларів США в криптовалюті. Тому ми хочемо переконатися, що у разі нападу ми зможемо повернути нашим користувачам стільки, скільки зможемо.
Що стосується обслуговування клієнтів, то для того, щоб надати нашим користувачам найкращу допомогу, ми поступово почнемо створювати найкращу службу підтримки на ринку. Спочатку ми запропонуємо ті самі функції, що і інші платформи, які є центром підтримки з “квитками”, до яких ми гарантуємо оперативну відповідь. Якнайшвидше, ми запустимо цілодобову підтримку клієнтів із чатом. Нарешті, ми також запровадимо гарячу лінію, на яку наші клієнти зможуть телефонувати нам у разі надзвичайної ситуації.

Подробиці токену

Передбачається що токен Cryptonity буде запущений на блокової ланцюга Ethereum. Однак планується розробка своєї власної системи Блокчейн, яка дозволить працювати самостійно, не вдаючись до сторонніх технологій і ні від кого не залежати. Як відомо, Блокчейн використовується для забезпечення повної безпеки та прозорості всіх процесів проведення обміну.
Токен Cryptonity – це токен – утиліт, вартість якого буде пов’язана з його корисністю. Новоспеченим власникам токенов буде надана знижка в розмірі 50% на оплату Cryptonity Exchange. Також це дозволить користувачам-власникам брати участь у всіх процесах проекту, отримувати винагороди і користуватися всім спектром послуг.
Символ: XNY
Тип: ERC20
Загальна кількість токенів: 100.000.000
Ціна за токен: 0,23 $
Мінімальна транзакція: 0,05 ETH
Мінімальна ціль: 500 000 $
Максимальна ціль: 20.120.000 $
Публічний продаж 1 Початок: 31 жовтня 2018 року
Публічний продаж 1 Кінець: 30 листопада 2018 року
Публічний продаж 2 Початок: 30 листопада 2018 року
Публічний продаж 2 Кінець: 14 грудня 2018 р
Публічний продаж 3 Стартує: 14 грудня 2018 року
Публічний продаж 3 Кінцевий термін: 31 грудня 2018 року

Команда





Website: https://tokensale.cryptonity.io/en
Whitepaper: https://tokensale.cryptonity.io/storage/Whitepaper_EN.pdf
Bitcointalk (ANN): https://bitcointalk.org/index.php?topic=5005070
Telegram: https://t.me/CryptonityExchange
Twitter: https://twitter.com/CryptonityEx
Facebook: https://www.facebook.com/CryptonityExchange
Medium: https://medium.com/@CryptonityEx
Github: https://github.com/CryptonityTeam/
Reddit: https://www.reddit.com/user/cryptonity_exchange
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cryptonity-ltd/
Discord: https://discordapp.com/invite/BGAFDa5
Author: BigTasty
ETH wallet: 0x68b1F14B71C3D286D89d053afBD3fbb9FE5F7080

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

FLUX - ИГРОВАЯ ЭКОСИСТЕМА

Asobi Coin

Everest – платформа децентралізованної ідентифікації