CoinAnalyst – платформа для криптоаналізу нового покоління

Картинки по запросу CoinAnalyst

Проблема

Найбільш актуальною проблемою для новачків і досвідчених трейдерів з багаторічним стажем завжди залишається аналіз отриманої інформації. В її постійному потоці буває вкрай складно або навіть неможливо відрізнити спам від дійсно важливих новин. Повноцінний аналіз сигналів забирає багато часу, при тому що рішення про купівлю або продаж активів часто доводиться приймати буквально за секунди.
Десяткові прибутки, що повертаються менш ніж за рік, не рідкість. Але ці прибутки виплачуються за рахунок малоінформованих користувачів. Успіх на криптографічних ринках грунтується на інформаційних перевагах, яких деякі мають надто багато. Це основна проблема: відсутність високоякісної, перевіреної інформації. Існує занадто багато шумів у відповідних каналах і занадто мало еластичних фактів. Коли ви знаходитесь у телеграмі, блогах та приватних форумах, ви знайдете велику кількість реклами, незахищеності та страхів. Ця дуже проблемна динаміка відкриває криптографічні ринки для всіх шахраїв. Невеликі обсяги цінної інформації часто є ключем до неймовірної вигоди, так що для амбіційного трейдера чи інвестора всеосяжний пошук цінної інформації ніколи не закінчується.

Картинки по запросу CoinAnalyst

Що пропонує CoinAnalyst?

CoinAnalyst тут, щоб змінити спосіб отримання даних та новин і переосмислювати торгівлю крипто, дозволяючи забезпечити високу ступінь прозорості своєю алгоритмічною платформою штучного інтелекту (AI). Заснована на технології Cogia Intelligence, велика платформа даних на базі інтелектуальної власності спеціалізується на видобутку тексту. Це означає, що він може зібрати величезні обсяги контенту, який можна сканувати в соціальних мережах, новинах та корпоративних веб-сайтах. Це дозволить інвесторам легко отримувати доступ до великої кількості відповідної інформації та мати можливість приймати розумні та обгрунтовані рішення.
Основні моменти про CoinAnalyst:
  • Усі голоси на одній сторінці: платформа AI з великими даними базується на 7-річній розробці та має можливість аналізувати тисячі джерел в соціальних мережах та новинах, зосереджуючись на потребах даних для простору криптографічного та блочного діапазону.
  • Виявлення раннього шахрайства: Завдяки технології, що лежить на платформі, вони можуть рано виявляти ICOs та попереджати інвесторів про сумнівні проекти.
  • CoinAnalyst також пропонує поглиблені інструменти для торгівлі, такі як аналіз настроїв, повідомлення про насоси та дамп, поради щодо торгівлі, ідентифікацію впливу, календар подій та багато іншого.
  • Компанія CoinAnalyst розробляє технології, розроблені компанією Coiga Intelligence, яка має більш ніж 7-річний досвід розробки великих технологій аналізу даних з клієнтами Fortune 500, включаючи VW, EXPO 2020 Dubai, Mercedes-Benz, BMW та багато інших.
Одним з найбільш корисних інструментів в довгому списку інноваційних технологій Cogia GmbH є так званий «скам-детектор». На основі аналізу отриманих даних платформа досить швидко визначає шахрайські ICO за характерними маркерами і заздалегідь попереджає трейдера про ненадійних проектах. Функціонал інтерактивної користувальницької панелі включає в себе аналіз «емоцій ринку», повідомлення про пампах, поради по кріптотрейдінгу, визначення інфлюенсеров, календар біржових подій і так далі.

Картинки по запросу CoinAnalyst
CoinAnalyst надає зібрані дані та аналізи на структурованій платформі. Це створює єдину контактну точку для трейдерів, яка дає їм інформаційну перевагу, необхідну їм для максимізації прибутку та мінімізації ризику. Платформа пропонує ексклюзивні аналізи, канали даних, пов’язані з шифруваннями, і постійно оновлювану базу даних для всіх криптовалют. Більшість трейдерів та інвесторів шукають початкову інформацію та готові платити за це початок. Це є причиною розміру ринку традиційних фінансових даних – це становить кілька сотень мільярдів доларів. CoinAnalyst задовольняє цю потребу в інформаційній перевазі у сфері криптовалют.
  • Трейдерські функції
    Для індивідуальної торгівлі платформа CoinAnalyst пропонує наступні функції:
  • Сповіщення. З підпискою користувач може відзначити монети, що мають відношення до нього. Потім користувач отримує всі повідомлення для відповідної монети в телеграм або на e-mail через функцію оповіщення.
  • Останні новини. Платформа пропонує розділ “Breaking News” – термінові новини, які можуть мати вплив на ринки біткоіни і альткоінов. Ці новини будуть негайно передані в телеграм або вислані на електронну пошту передплатникам.
  • Вивчення релевантності. Алгоритм відстежує безперервно кожну індексовану новина, яка впливає на коливання ціни на монети. Якщо виявлена ​​кореляція, алгоритм в фоновому режимі може бути оптимізований методами машинного навчання для визначення актуальності новин.
  • Календар. Події такі як, вихід монет на біржі, поновлення (swap) монет і їх проектів, довели, що впливають на курс. Для цього ми будемо збирати події з подібних інформаційних або торгових платформ, і зіставляти їх з відповідними монетами.
  • Навчання. Спеціальний розділ платформи призначений для допомоги початківцям в торгівлі і використанні CoinAnalyst.
  • Перевірка на шахрайство (Scam). Існує особлива область для передплатників, яка надає інформацію про серйозність ICO. Тут все релевантні новини узагальнені і представлені з оцінкою можливого обману з боку проекту.
  • Вартість моїх монет. Для передплатників є персональний розділ, в якому Ви можете ввести яку монету купили або продали і за якою ціною. З більших торгових платформ цю інформацію можна витягти автоматично через API, так що користувачам більше не потрібно робити окремі записи. Також буде відзначатися, на скільки відсотків монети впали або виросли.
  • Інтеграція з торговими платформами. В майбутньому індикатори, представлені платформою, можуть бути інтегровані безпосередньо в торгові платформи, які використовуються передплатниками. Особливо цікавим тут є coinigy.com, так як він об’єднує всі торгові платформи і вже пропонує підключається інтерфейс.

Команда

team1.jpg
tm2.jpg
tm3.jpg

Дорожня мапа


Більше інформації:
Website: https://coinanalyst.tech/
WhitePaper: https://coinanalyst.tech/whitepaper/ru
Telegram: https://t.me/CoinAnalyst
Twitter: https://twitter.com/CoinAnalystTech
Facebook: https://fb.com/CoinAnalyst.tech
Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4553885.0

Автор: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1218176
Eth wallet: 0xD56DfE73C68E61518c307d795fa6cC9bd3DeeFC8

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

FLUX - ИГРОВАЯ ЭКОСИСТЕМА

Asobi Coin

Everest – платформа децентралізованної ідентифікації