VOLT - НОВА ЕРА ДОСТАВКИ



Ринок послуг доставки різко виріс у всьому світі, і, як очікується, він буде рости в економічному сенсі. Проте існуючі ринкові ціни послуг доставки, обмеження швидкості доставки, неадекватні якості та незручні інтерфейси створили великі пастки. Для вирішення цієї проблеми був розроблений проект VOLT.
VOLT використовує традиційну модель доставки і повністю революціонує її, дозволяючи будь-кому входити в процес доставки. Ви можете стати посланцем незалежно від вашого фону, і не існує перешкод для початку виконання поставок.
Гнучкість системи VOLT забезпечує багато нових можливостей для роботи, які потенційно можуть змінити життя для людей, які прагнуть знайти роботу. У цій статті ми розглянемо деякі переваги VOLT для посланців.
Основна сила VOLT полягає в тому, що він вилучає концентратори обробки доставки з рівняння, що означає, що кур'єр поставляє пакети безпосередньо до клієнта. Це знижує загальну вартість доставки.
Крім того, сума грошей, яку можуть заробити кур'єри, не обмежена. Якщо вони хочуть працювати довгі години для виконання поставок, то для цього немає обмежень. Однак, якщо кур'єр працював у традиційній компанії доставки, то їм потрібно отримати наймання та працювати з обмеженнями платіжної структури компанії.
VOLT базується на технологіях блокчейну та в поєднанні з інтелектуальними контрактами та усуває залежність від централізованої системи між погано організованими банками, що значно знижує ціну поставок для клієнтів. З іншого боку, кур'єрські послуги та судноплавні компанії матимуть вищий дохід. VOLT не тільки гарантує, що кур'єри отримують більшу прибуток, але VOLT також усуває технічні обмеження, які дозволяють кожному користуватися системою. Згодом це дозволяє використовувати ширший пул кур'єрів, включаючи повторних партнерів, або тих, хто хоче залучити другу роботу. Крім того, система послідовності замовлень може бути ще більше полегшена кур'єрами, встановлюючи радіус доставки відповідно до переважного способу транспортування.

Як це працює?
Бізнес-модель VOLT об'єднує клієнтів та месенджерів, а також забезпечує індивідуальні алгоритми, що використовують Big Data та відповідну систему, яка використовує розумні контракти для легкого надання послуг. Для використання цієї послуги потрібні монети VOLT.
Коли доставка продуктів харчування, товарів, відстані доставки, необхідного часу з урахуванням ваги товару визначається відповідно до кількості труднощів. Ми називаємо цю одиницю роботи "Юла". Наприклад, якщо клієнти хочуть відправити товар до точки, що називається 2 км, то вам потрібно 600 Jula, а 1200 Jula вимагає відправлення одних і тих самих товарів у пункті B, розташованому за 6 км. VOLT розробляє оптимальний алгоритм обчислення обсягу цієї роботи та запровадить найнижчу систему аукціону для деяких спеціальних поставок.


Основна концепція:
  • Децентралізація
    VOLT - децентралізована платформа. Існує немає посередника або брокера, що призводить до зниження вартості, запропонованої для клієнтів, а також максимізувати прибуток для кур'єрів.
  • Прозорість
    У VOLT ми пропонуємо прозорі умови. Всі клієнти, посланники або компанії-постачальники користуються приватністю та прозорості зборів та витрат.
  • Безпека
    Безпечна система платежів, яка дозволяє двом аутентифікованим P2P суб'єктам надсилати та отримувати гроші, які зберігаються в VOLT Token до успішного обміну послугами між двома сторонами.
Позитивні фактори для всіх залучених сторін
Давайте розглянемо, як децентралізована система доставки VOLT може бути корисною для різних сторін транзакції:
  • Споживач: замовник побачить плату за доставку заздалегідь, а це означає, що вони можуть вирішити, чи ціна конкурентоспроможна порівняно з іншими способами доставки. Це буде працювати, запустивши прикладну програму та вибравши початкові та кінцеві місця доставки - система ІІ потім обчислювала ціну. Порядок розподіляється за допомогою технології blockhain, і після того, як посланник приймає, прогрес доставки можна переглянути в режимі реального часу.
    Результат - швидший і дешевший спосіб доставки речей. Це означає, що однакова доставка дня для більшості предметів є не тільки можливим, але ймовірним.
  • Кур'єри: люди, що роблять поставки, можуть бути різноманітними, кожен із заснованих компаній, до осіб, які бажають заробити додаткові гроші на боці. За допомогою програми Messenger може відфільтрувати замовлення, які вони найкраще оснащені для доставки. Це дозволяє їм встановлювати умови праці і не виникає жодних труднощів з переходом через регулюючі обручі, щоб розпочати роботу.
  • Малий бізнес: малий бізнес не буде вимушений вийти з ринку через конкурентні витрати на постачання великих корпорацій. Місцевий сімейний бізнес може використовувати VOLT, щоб отримувати продукцію за низькими цінами і так само швидко, як і будь-який конкурент.
  • Великі корпорації: існує багато рухомих частин для великих корпорацій, і VOLT допоможе з автоматизацією та інтеграцією системи доставки. Нема чого керувати, коли мова йде про використання VOLT, оскільки система налаштована на підхід "вільні руки". Це покращить ефективність роботи великих корпорацій та зменшить вартість доставки.
  • Суспільство: для безробітних VOLT представляє альтернативний спосіб заробляти гроші, доступні для всіх. Це має зменшити рівень безробіття та допомогти людям, які борються заробляти гроші, з кінцями. Вплив на вуглець, вироблений з поставок, буде зменшуватися, оскільки система VOLT є більш ефективною. Крім того, це відкриє нові можливості для нових компаній, оскільки доступність та масштабність VOLT допомагають забезпечити більш широку клієнтську базу за меншу вартість.
ДЕТАЛІ ПРОДАЖУ ТОКЕНУ
Символ: VOLT
Тип: ERC20
Токен Ціна: 1 ETH = 50,000 VOLT
Прийняті валюти: ETH
Класифікація: Утиліта
Десяткові значення: не вказано
Компанія Token Sale: VOLT TECHNOLOGY LTD
Дата початку ICO: 10 травня 2018 року
Дата закінчення ICO: 31 травня 2018 року
Розподіл Token: протягом 48 годин або менше після закінчення продажу ICO
Hard Cap: 2 000 000 000 VOLT
Загальні токени: 4,000,000,000 VOLT



Висновок
Децентралізація систем доставки є натуральним наступним кроком, і VOLT представляє інтригуюче рішення. З якістю переваг для споживачів та посланників це лише питання часу, перш ніж ця система зникне.
VOLT - це новий захоплюючий токен, який може бути способом виконання більшості поставок у майбутньому. Врешті-решт, потенціал децентралізованої системи доставки розвиватиметься, і нові наслідки вийдуть на поверхню. Очікуйте на великі зміни в просторі постачання в наступні роки. У короткостроковій перспективі компанія VOLT надасть компаніям та клієнтам доступну вартість одноденної доставки через децентралізовану платформу. Існує немає посередника або брокера, що призводить до зниження комісійних та збільшення прибутку для кур'єрів. Хоча VOLT підвищить конфіденційність, воно також підвищить прозорість при оплаті та витратах - клієнти будуть знати, що вони платять, і хто платить. Крім того, VOLT гарантує оплату, проводячи платіж як монети VOLT, доки не буде підтверджено успішний обмін послугами.
VOLT буде головним гравцем в епоху Blockchain цієї технологічної епохи, і їх платформа допоможе створити екологічно чисту та логістично ефективну систему доставки. Точно невідомо, як підприємства та споживачі використають цей новий інструмент, і як цей інструмент змінить наше повсякденне життя.



WEBSITE: https://volttech.io/
BITCOINTALK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3337111.0
TELEGRAM: https://t.me/voltico
WHITEPAPER : https://volttech.io/public/Final%20VOLT%20White%20paper%200410.pdf
TWITTER: https://twitter.com/Volt_Technology
FACEBOOK: https://www.facebook.com/VoltTechnology1
MEDIUM: https://medium.com/volt-technology
EXECUTIVE SUMMARY: https://volttech.io/pdf_view?pdf=executive_en
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/volttech/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/Volt_technology
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCR1z3WNo2OR0y–SNEy1G3g
Author: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1218176

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

FLUX - ИГРОВАЯ ЭКОСИСТЕМА

Asobi Coin

Everest – платформа децентралізованної ідентифікації