OBIZCOIN - Бот спритного процесу автоматизації



Obizcoin BOT - децентралізована програма управління бізнес-процесами для розробки та впровадження SOP. Розробка кожного процесу на BOT дасть контрольні точки на кожному рівні, визначатиме продуктивність і продуктивність команди та надасть перевагу підтримці бізнесу та розширенню.
Однією з ключових особливостей Obizcoin BOT є його аналіз операційного ризику, отриманий за унікальним алгоритмом оцінки ризику, який є комплексною оцінкою бізнесу, яка буде корисною для малих та середніх підприємств.
Формування успішної стратегії стає все більш залежним від того, наскільки добре організація збирає, управляє та синтезує життєво важливу інформацію в цілеспрямованих, дієздатних заходах. Ця інформація повинна містити не тільки важкі дані вторинні та первинні дослідження та аналіз; Планування повинно включати перспективи тих, хто має ключову роль та вплив як всередині, так і за її межами. Obizcoin BOT виступить в ролі інтелектуального та доступного віртуального генерального директора 24x7, який має багатий досвід у галузі та вбудовані технології управління. BOT забезпечить знання домену, яке дозволить вирівняти всі ваші процеси, включаючи внутрішні, а також зовнішні процеси. Весь програмний продукт, який на сьогоднішній день доступний на ринку, дає здорові дані у формі звітів, але не розповідає вам, що робити, як використовувати та коли використовувати ці звіти.


ЧОМУ ІНВЕСТУВАТИ В ОБІЗКОЇН?
 

ВИКЛИК
• 80% компаній-початківців та малого та середнього бізнесу в усьому світі зіткнулися з певними стандартними проблемами в управлінні бізнесом. До них відносяться речі, як наймати потрібних людей та їх збереження, проблеми з делегуванням та автоматизацією, відсутність необхідних знань у сфері домену, залежність від людей, управління грошовими потоками, якість та зростання балансу, задоволення клієнтів, управління запасами, підтримка стандартів обслуговування та багато іншого.
 

РІШЕННЯ
• Введіть Obizcoin. Obizcoin принесе рішення для керування усіма цими підприємствами з малих та середніх підприємств і починаючи з експертизи домену, багатих досвіду промисловості та перевірених методів управління. Ці рішення будуть доставлятися через Knowledge BOT, засновану на технологіях штучного інтелекту та блокчейнів. Ці рішення гарантують, що бізнес ефективно управляється, і рівень їх невикористання з причини управління зводиться до мінімуму.
 

РИНОК
• Ефективне управління бізнес-процесами - це один із ключових факторів, який необхідний для стартапів та малого та середнього бізнесу для підтримки та зростання. Точне функціонування процесів неминуче керувати організацією. Ці процеси включають покупку, продаж, ланцюжок постачань, людські ресурси, рахунки, розвиток бізнесу, обслуговування клієнтів та ряд інших малих і великих процесів в організації. Ринок є жвавим, оскільки 70% підприємств у світі - це Стартапи та МСП.


Токен OBIZCOIN - токен, сумісний з ERC-20.
Obizcoin tokens є утилітарними токенами і надають держателям токенів можливість доступу до послуг на додаток Obizcoin BOT, такі як аналіз операційного ризику, асоційована програма Process Consultants та інші послуги, доступні на BOT. Ці токени також повинні використовуватися для співпраці з торговими партнерами, сторонніми постачальниками, злиттям компаній, придбанням і викупом, благодійністю, авторами вмісту, діловими партнерами, третьою стороною доступу для API тощо.


ICO

ПОПЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ: 14 грудня 2017 року - 24 січня 2018 року
ICO: 29 JAN 2018 - 14 березня 2018
SOFT CAP: 1,5 млн. Дол. США
HARD CAP: 15 млн. Дол

 
 

Потужний BOT буквально створює автоматизацію шляхом картографування процесів, а багата бібліотека шаблонів приверне увагу клієнтів до надзвичайної швидкості та легкості. BOT здатний розвивати процеси в компанії. BOT Data Bank буде оновлюватись з урахуванням індустрії, щоб імпровізувати процеси на кінцевому рівні клієнта. Природа технології блокчейнів набула незліченних додатків, оскільки ідея тепер може бути застосована до будь-якої потреби в надійному запису. Це також поставляє повну потужність криптографії в руках людей, припиняючи цифрові відносини вимагати від транзакції повноваження для того, що вважається "тягнути операції". Наш OBIZCOIN Smart контрактний протокол заснований на протоколі Ethereum, який є блок-схемою із відкритим кодом з розподіленим обчисленням для інтелектуальних контрактів. Розумні контракти - це незмінні програми, що зберігаються на ланцюжку, що може гарантувати дії контракту.

 


MORE INFORMATION :

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

FLUX - ИГРОВАЯ ЭКОСИСТЕМА

Asobi Coin

Everest – платформа децентралізованної ідентифікації