DATARIUS

image

Проект Datarius - це новий крипто-банк соціального характеру з прозорими умовами. У галузі криптоватобудування Datarius стане першою фінансовою установою, здатною запропонувати своїм клієнтам повний спектр фінансових послуг, що реалізуються в рамках децентралізованої системи. Унікальність Cryptobank Datarius - це те, що проект дозволяє клієнтам отримувати послуги, адаптовані до їхніх потреб.
Датаріус буде працювати на основі екосистеми P2P (рівний-рівному), де учасниками операцій є приватні користувачі, а не банківські установи.
Це не новинка на фінансовому ринку, але система, що була створена Датарієм, успадкувала найкращі риси традиційних банківських продуктів, адаптуючи їх до принципів роботи децентралізованої системи.

Така платформа буде ідеальним рішенням для людей без кредитної історії, до яких традиційні банки не можуть надавати кредитні пропозиції, або для яких поточні пропозиції на ринку будуть коштувати набагато більше. Проект Datarius має глобальну цінність. Він призначений для подолання існуючих проблем, пов'язаних із використанням крипто-валют у недигернальному світі, вводячи варіанти інтегрованих крипто-і фіатів грошових послуг у платіжну інфраструктуру для цієї мети. Первинна місія криптобанку Датаріус - створення P2P-системи, яка б використала повний потенціал децентралізованих фінансових технологій в рамках системи криптовалютного платежу та реального життя.
На відміну від більшості розробників, які продовжують сприяти монополізації світового фінансового ринку великими гравцями, команда Datarius прагне створити ідеальну фінансову установу, яка б прийматиме всі переваги традиційних фінансових організацій, залишаючи свої основні недоліки: непрозорість, непередбачуваність, лобізм та адміністративний тягар . Модель Датаріус представляє децентралізовану систему у винятковому та найбільш повному форматі. Вона включає технології блокчейнов, які забезпечують безпечне записування інформації та зберігання інформації. Це виключає можливість зміни або фальсифікації будь-якого фрагмента даних.
Датаріус пропонує широкий спектр інструментів у інвестиційних, кредитних та валютних сферах. Стартова компанія FinTech, фізичні та юридичні особи отримують доступ до кредитів, фінансових операцій та інвестицій. Гнучка система дозволяє будь-якому клієнту передати свої особисті та / або облікові записи компанії в криптосфера, значно економити на банківському обслуговуванні та навіть заробляти на ньому. Продукти Datarius мають прості, абсолютно прозорі і зрозумілі умови, без прихованих платежів та "вимог до чіткого друку".
Завдяки гнучкій системі налаштування, всі операції будуть максимально відповідати вимогам замовника, тому вони не переплачують за загальні умови продукту.
Datarius Cryptobank не стягує додаткові банківські збори за обслуговування продукту, що дозволяє скоротити витрати на експлуатацію на 30% у порівнянні зі звичайними банківськими комісіями.




Наше головне завдання - забезпечити людей з усього світу вільним та рівним доступом до максимальної кількості фінансових продуктів. Наша головна місія полягає у створенні абсолютно нового прозорого фінансового продукту. Надати клієнту чіткі інструменти та більші можливості. Для забезпечення свободи вибору та дій.

Наші переваги:

- найбільш повний набір фінансових інструментів: валютні операції (автоматичні біржі / внутрішній обмін / TOP обмін шлюзів), пряме кредитування (3 варіанти), інвестиційні програми (2 варіанти), кредити для малих та середніх підприємств, депозити до запитання, продукти внутрішньої системи карт (як прямі - усередині внутрішньосистемного підрозділу та шлюзу через партнерські компанії);
- абсолютно новий підхід до кредитного скорингу за допомогою нових унікальних алгоритмів, заснований на вже існуючих даних, отриманих від партнерських компаній;
- рахунки внутрішніх користувачів дублюються реальними фізичними рахунками, що ще більше розширює можливості для періоду розвитку економіки блокчейнів;


ТОКЕН
Остаточна кількість токенів DTRC буде визначатися відповідно до круглого столу ITO та буде співвідноситися з загальною пропозицією токенів, з урахуванням остаточного розподілу відповідно до затвердженої структури
Фіксоване значення токену: 0,01 $
SoftCap: 1 000 000 доларів США
Hard Cap: 51 000 000 доларів США


1_6Bz7Q78DZ_4a7eXkJa7ZmA.png 

КОМАНДА






Наша головна мета полягає в тому, щоб продемонструвати, що компанія fintech може бути абсолютно іншою.

 Ми вирішили не нав'язувати користувачам жодних послуг. Ми надамо три списки з різними рівнями довіри - від позичальників, мінімально підтверджених системними алгоритмами, до повністю прозорих позичальників, які ретельно розглянуті Департаментом ризиків проекту. Будь-який зацікавлений користувач в будь-який час може особисто замовляти ту чи іншу відповідну послугу - поглиблену оцінку комп'ютера, оцінку партнерами проекту, оцінку Департаментом ризиків, оцінку користувачами-менеджерами. Результати будуть одразу доступні для всіх інших користувачів. Відповідно, тією чи іншою програмою може автоматично переходити від одного списку до іншого відповідно до побажань учасників проекту, а не просто так, як це віддає перевагу відправник. Таким чином, Datarius надає своїм користувачам повну свободу вибору як з точки зору дій та вартості.

 Датаріус також надає свої партнерські проекти, в тому числі блокчай, а також простих професійних користувачів або користувачів, які пройшли навчання, з можливістю збільшити свій статус в екосистемі та самостійно визначати вартість своїх послуг та заробляти за проектом, діючи на рівні одночасно як учасник та споживач послуг.

 - Датаріус - це єдиний проект, який оголошує про соціалізацію, встановивши Довідковий ліміт, Довірче управління та Користувацькі рейтинги.

 - Datarius - це єдиний проект, який надає своїм користувачам повну свободу дій та можливість самостійно створити мережу обслуговування.

 - Команда Datarius має досвід та можливості відкрити навчальні центри для формування фінансової грамотності та підготовки до роботи безпосередньо на кредитному ринку.

 - Датаріус є єдиним криптопроектом, який оголошує про впровадження систем миттєвих грошових переказів, таких як Western Union, Money Gramm, Transferwise.

 Датаріус - це перший проект, який оголошує весь ринок fintech в одному вікні.




Website: https://datarius.io/
Facebook: https://www.facebook.com/datariuscryptobank/
Twitter: https://twitter.com/Datariuscrypto
Telegram: https://t.me/datarius
Medium: https://medium.com/@datariuscryptobank
Whitepaper: https://datarius.io/uploads/29410528a3c6d6a2717adcc9dc10192c.pdf
ANN Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2479365.msg25378831
Bounty Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2473918.0

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1218176 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

FLUX - ИГРОВАЯ ЭКОСИСТЕМА

Asobi Coin

Everest – платформа децентралізованної ідентифікації