Bittwatt —  Енергія для 21го століття



На сьогоднішній день існуюча енергетична екосистема побудована навколо обміну інформацією, яка по суті є неструктурованою. Це означає, що буквально незліченні типи документів використовуються як для продажу, так і для покупки електроенергії, і все більша кількість звичайних процесів (як їх назад, так і зовнішніх) є справді зайвими і призводять лише до підвищення цін. Незважаючи на те, що обмін електроенергією регулюється практично у всіх країнах світу, в реальних ситуаціях ми спостерігаємо значні затримки.Bittwatt є платформою, яка об'єднує всіх учасників ринку (від ДСО до споживачів) та забезпечує стандартний протокол блокчейнів для обміну дієвою інформацією про бізнес, все одно створюючи децентралізований сервіс для енергопостачання, білінгу та балансування.

Платформа Bittwatt побудована так, щоб робити це без непотрібної бюрократії, синхронізувавши показники споживання та іншу відповідну інформацію в блочному блоці. Bittwatt оптимізує поточні операції, видаляючи операційні витрати та плату за переказ, все це в автоматизованому робочому процесі, що також оптимізує передачу енергії щогодини: це перетворює звичайних споживачів на розумних споживачів.

Крім того, Bittwatt побудований з урахуванням стійкості: оскільки прибутковість енергії збільшується через блокток для Bittwatt для всіх учасників, енергетичні витрати та неправильне використання викреслюються.


Наша місія - стати першою міжнародною платформою для інтеграції та сприяння співпраці всіх операторів ринку на користь споживача.

Ми прагнемо до кінця 2022 року повністю розробити нову та високооплачувану енергетичну екосистему.
Платформа буде доступна кожному в галузі - незалежно від розміру - запуск нових технологій разом із галузевими стандартними додатками. Ця ринкова структура призначена для того, щоб надати користувачам (виробникам, постачальникам або торговцям) можливість застосовувати процеси балансування та вимагати невеликого втручання від Bittwatt як системного оператора (SO).

Виробники, постачальники, оператори мережі та споживачі повинні зареєструватися на платформі на основі критеріїв KYC. Співпадіння пропозицій та запитів здійснюється через розумні контракти, які діють на основі індивідуально визначених правил (наприклад, специфікацій за кількістю, типом, ціною тощо). Потік електрики потім автоматично кодується в блок-схему, а алгоритми відповідають покупцям і продавцям в режимі реального часу на основі їх заздалегідь визначеного набору переваг. Нарешті, розумні контракти виконуються при постачанні електроенергії, таким чином ініціюючи платіж від покупця до продавця. 



Токен та Протокол 

Використовуючи Ethereum як абстрактний фундаментальний шар, Bittwatt може реалізувати всі функції та правила свого протоколу безпосередньо в розумні контракти, які потім розгортаються та обробляються мережею. На вершині Ethereum ці служби будуються за допомогою Geth - багатофункціонального інструменту командного рядка, який запускає повний вузол Ethereum, реалізований у Go. У цьому випадку він працює на фірмовому сервері Linux без відкритих портів RPC / HTTP. Комунікація, яка включає Гета, також управляється через мережу Ethereum. Ми розробимо токен ERC20 із вісімнадцятьма цифрами після десяткової коми та символом BWT. Це стане основою для всієї операції в екосистемі.
Загальна кількість токенів становить 400 000 000 БВТ.


ICO 

Пре-Іко
18 березня - 31 березня
14 днів
90 000 000 токенів
35%
Всього:
121 500 000

ІКО фаза 1
1 квітня - 7 квітня
7 днів
50 000 000 токенів
15%
Всього:
57 500 000

ІКО фаза 2
8 квітня - 14 квітня
7 днів
50 000 000 токенів
10%
Всього:
55 000 000

ІКО фаза 3
15 квітня - 21 квітня
7 днів
50 000 000 токенів
5%
Всього:
52 500 000

ІКО фаза 4
22 квітня - 28 квітня
7 днів
13 500 000 токенів
Всього:
13 500 000


Bittwatt має сильний потенціал для забезпечення рішення для енергетичного сектору шляхом забезпечення наступних рішень сучасних проблем:
• Багато учасників обмінюються даними - кілька учасників можуть переглядати загальну інформацію.
• Багато учасників оновлюють дані - кілька учасників можуть вживати необхідних заходів
записувати та змінювати дані;
• Вимоги до верифікації - учасники можуть довіряти, що записані дії дійсні;
• Посередники підвищують вартість та складність - вилучення посередників центрального органу виконавчої влади зменшить вартість (наприклад, комісійні) та складність (наприклад, декілька узгоджень);
• Взаємодія є чутливою до часу - зменшення затримки має комерційну вигоду (наприклад, знижується
розрахунковий ризик, підвищена ліквідність);
• взаємодія транзакцій - транзакції, створені різними учасниками, залежать один від одного;


Дорожня Карта
 


 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

FLUX - ИГРОВАЯ ЭКОСИСТЕМА

Asobi Coin

Everest – платформа децентралізованної ідентифікації