Кора - це проект надії для мільярдів людей, яким недостатньо сучасної фінансової системи. Ми вважаємо, що існуючі платформи не дозволяють усунути брак доступу користувачів до електроенергії, Інтернету чи капіталу, щоб дозволити собі смартфон, а також нерозуміння технологій та фінансів.
Як наслідок, ми вважаємо, що мільярди людей не можуть зростати і накопичувати багатство, що спричиняє гуманітарну та економічну кризу, що залишає третину світового потенціалу для створення цінностей. Очікується, що мережа Kora забезпечить недорогу платформу для фінансових послуг для всіх. Доступна через SMS / USSD на функціональних телефонах або в Інтернеті через мобільні додатки, а також на основі технології блокчейнів, Мережа Kora, як очікується, знизить витрати на обслуговування населення з низькими доходами та приведе їх до глобальної економіки.
Ми прагнемо позбутися захопленої капіталу, інтелекту та творчості довгого хвоста завдяки самостійним, спільно використовуваним екосистемам.


Проблеми:  
  • Висока ціна для обслуговування
  • Неправильне уявлення про те, що піддані мають невелику цінність
  • Відсутність ідентифікаційних документів
  • Відсутність довіри та технологічного розуміння
  • Відсутність фінансової грамотності

 Рішення:

Банки. Банки продовжують враховувати більшість фінансових послуг у всьому світі, однак вони не орієнтовані на недостатнє обслуговування, оскільки їх важко обслуговувати та часто не мають належної ідентифікації.

Місцеві рекламні мережі. Місцеві спеціальні мережі, такі як друзі та сім'я, або хавала, завжди існували неформальні агенти. Ці заходи, як правило, заповнюють прогалини у повсякденному житті, але часто можуть бути непослідовними, нездатними до масштабів і не можуть бути використані як форма кредитної історії. 

Мобільні гроші. Підприємства з мобільних грошей надають послуги, що забезпечують вартість завдяки швидкості транзакції, однак головна проблема - взаємодія як між постачальниками, так і між країнами. Вони також накопичують дані як власну перевагу, а не повертають власника назад клієнту. 

Проекти Blockchain. Проекти Blockchain можуть зберігати та передавати вартість через кордони в величезних масштабах та за низькими цінами. Однак, для того, щоб отримати доступ до таких послуг на базі блоків, часто потрібне ускладнене розуміння технології блокчейнів, дорогий смартфон та дорогий доступ до Інтернету. Оскільки середня кількість людей з недостатньою кількістю людей в Африці проживає менш ніж на 2 долари на день, ці проекти, як правило, не підходять для них.


 Однією з найбільших викликів міжнародної допомоги є корупція. Багатоканальні канали потрібні для досягнення цільової мети, але на кожному каналі велика частина грошей не враховується. Корра вирішує це, поширюючи та відстежуючи кошти на блокчайнику, тому громади отримують повну допомогу, яка їм потрібна.
Для гуманітарних місій кожному користувачеві в країні, на яку постраждали, може бути надана гуманітарна облікова система Кори, яка дозволить користувачеві отримувати транзакції з ваучерами, які дозволяють їм отримувати доступ до кількох послуг через SMS / USSD або мобільний додаток.


KORA NETWORK. ПЕРЕВАГИ КОРИСТУВАЧІВ.

* Система спрямована на створення багатства шляхом створення самостійної екосистем, що належить громаді.

* Він може бути використаний будь-яким іншим, хто готовий співпрацювати з нормативними рамками у своїй країні проживання.

* Власники малого бізнесу, такі як місцевий магазин товарів для магазинів, можуть стати агентами грошових пунктів, щоб конвертувати eFiat та фізичну готівку за користування.

* Купці з підприємствами, які приймуть eFiat як спосіб оплати.

* Він є зручним для користувачів і не вимагає експертних знань у сфері фінансів для здійснення будь-якої операції.

* Надання платформи, в якій потенційні інвестори, зацікавлені сторони та ті, хто потребує капіталу, можуть взаємодіяти та здійснювати свою операцію без страху.

Більшість фінансових інститутів сьогодні не можуть стверджувати, що змогли охопити всіх своїх послуг. Але, Kora Network, робить першим, хто зможе це зробити.


Токен Network Kora (KNT)
Токен місцевої мережі Kora буде згаданий як "Kora Network Token" або "KNT" і буде використовуватися як блок статей для вибору виробників блоків, а також єдине середовище для оплати витрат, понесених мережею Kora. Холдинг KNT прирівнюється до часткової участі в мережі Kora.
 
 


Символ: KNT
Платформа: Ethereum
Тип: ERC-20
Ціна: ICO 1 КНТ = 0,10 грн
Токен для продажу Кількість: 339.753.302
Хард кап: 24 000 000
Прийнята валюта: ETH

Мінімальна сума інвестицій: 5000 доларів США


Розподіл токенів та розподіл фондів


  

Команда

 


 ПАРТНЕРИ КОРА


join bounty program: bountyhive.io/join/Kora Network
telegram community: https://t.me/kora_network


https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1218176 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

FLUX - ИГРОВАЯ ЭКОСИСТЕМА

Asobi Coin

GPCC - ЗАЩИТИ СВОИ АВТОСКИЕ ПРАВА!